Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws ZaMi 2

Nieuws ZaMi 2

DUNO verwelkomt dertien nieuwe ZAMI-selectiespelers

27 juni 15:00  De ZAMI-selectie wordt het aankomend seizoen versterkt met dertien nieuwe spelers. Wij stellen met trots onze nieuwe aanwinsten aan jullie voor. meer »

534x gelezen

ZAMI-selectie traint door tijdens de zomertraining

22 juni 17:00  Het speelseizoen 2021-2022 is nog geen maand geleden voor onze ZAMI-selectie spelers afgelopen, en ze zijn al in voorbereiding voor het nieuwe speelseizoen. Speciaal in aanloop naar de start van de competitie blijven de spelers fit door middel van de speciale 'zomertraining'. Lees verder.meer »

283x gelezen

Staf rond DUNO-selectie ziet er ijzersterk uit

22 juni 7:00  DUNO gaat met een rijk gevulde staf aan technisch kader het nieuwe voetbalseizoen in bij de seniorenselectie. Onlangs tijdens de presentatie voorafgaand aan de voetbaljaargang 2022-2023 kon bestuurslid Stephan Mulder er met gepaste trots op wijzen dat alle posities binnen het kader zijn vervuld. De staf ziet er ijzersterk uit. DUNO gaat dan ook opgewekt het nieuwe seizoen in, van waaruit we verder gaan bouwen.meer »

327x gelezen

ONZE TROTS: Jeugdspelers schuiven door naar zaterdagselectie

19 juni 9:00  De degradatie van ons eerste elftal was geen fijne afsluiter van de eerste volledige voetbaljaargang sinds corona. Niettemin is van paniek binnen DUNO absoluut geen sprake, omdat we koersvast blijven: met zoveel als mogelijk spelers uit de eigen jeugd de seniorenselectie vorm geven. Daarom presenteren wij met gepaste trots het negental dat komend seizoen de overstap maakt. Mooie ontwikkeling!meer »

378x gelezen

DUNO 2 en JO19-1 bundelen krachten en maken seizoen samen af

22 april 7:00  DUNO 2 en JO19-1 trekken vanaf nu samen op. Door de spelersgroepen samen te voegen ontstaat een sterke basis voor de rest van het seizoen. In samenspraak met betrokken spelers en leden van de technische staf heeft het bestuur daarom besloten JO19-1 terug te trekken uit de competitie. Spelers van ons reserve-elftal en JO19-1 maken het seizoen als een selectiegroep samen af.meer »

300x gelezen

Nieuwe aanpak reserveteams heeft gevolgen voor DUNO 2

6 april 19:30  Met ingang van het seizoen 2022/’23 vindt een aantal belangrijke veranderingen plaats in de competitie van de reserve-elftallen mannen senioren. Vanaf het seizoen 2022/’23 in de reserve 2e klasse een vrije inschrijving gehanteerd en wordt in deze klasse een najaar- en voorjaarscompetitie gespeeld, zo heeft de KNVB bekendgemaakt. Afhankelijk van de keus van het DUNO-bestuur en staf heeft dit gevolgen voor de indeling van DUNO 2.meer »

388x gelezen

Michel Mafficioli nieuwe trainer DUNO 2 seizoen 2022-2023

1 april 20:45  De technische commissie is trots en blij te kunnen melden dat Michel Mafficioli komend jaar trainer van DUNO 2 zal zijn. Op dit moment is Michel nog trainer van JO19-1, maar hij zal volgend jaar het tweede van DUNO trainen en coachen. Verder zal clubman Nathan Hamme zich als assistent-trainer voor de selectie blijven inzetten. Hierdoor is de trainersstaf van de ZaMi- selectie voor komend jaar ingevuld. meer »

527x gelezen

DUNO-selectie met pizza's op weg naar duel tegen Duindorp

25 maart 11:00  De DUNO-selectie is donderdagavond getrakteerd op heerlijke pizza's. De pizza's werden aangeboden door Yilmaz Dogan, hij kreeg daarvoor een warm applaus van spelers/speelster en de staf. Namens allen: Bedankt voor de mooie geste Yilmaz! Komende zaterdag, om 14.00 uur, speelt DUNO 1 tegen Duindorp. Om 11.00 uur al komt DUNO 2 thuis in actie, hier is Houtwijk de tegenstander.

308x gelezen

ACHTERAF: DUNO 5 op juichfoto, monsterscore DUNO JO11-3

20 maart 14:00  Een zonovergoten juichfoto van DUNO 5 ditmaal. Na de zwaarbevochten winst op Wanica Star genoten de mannen van ons vijfde van hun succes. Ook genieten deden spelers, ouders, opa's en oma's van onze JO11-3: zij zorgden voor de grootste mega-overwinning van zaterdag 19 maart: thuis tegen Naaldwijk werd het maar liefst 15-2. Voor een compleet overzicht van alle resultaten zie bijgaand overzicht.meer »

344x gelezen

VOORAF: Dubbel tegen Quick Steps belooft spektakel

18 februari 7:00  Met een dubbel programma (ons eerste en tweede elftal) thuis tegen Quick Steps belooft het een boeiende zaterdag te worden. Bij DUNO 1 gaat het om de strijd om de plekken onderin: DUNO staat voorlaatste met vijf punten en Quick Steps staat onderaan met twee punten minder. Dat staat garant voor spektakel. Scheidsrechter is M. Bongers. Ook ons tweede elftal bindt de strijdt aan met Quick Steps.meer »

256x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!