Nieuws Veteranen 1 - HSV DUNO

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws Veteranen 1

Nieuws Veteranen 1

Veteranen roeren zich op transfermarkt en halen Lamy Velasco binnen

2 maart 6:00  Niemand minder dan jeugdtrainer Benjamin Lamy Velasco, die samen met Dennis Manschot DUNO JO11-2 traint, komt komend seizoen de DUNO-veteranen versterken. We houden u uiteraard op de hoogte wanneer er meerdere aanwinsten te melden zijn. De coryfeeën laten weten hem de komende trainingen zeer zeker op de proef stellen. Van harte welkom bij ons mooie clubje Ben.meer »

351x gelezen

Waarom het zo fijn is dat Rick Pronk terug is op vertrouwde DUNO-nest

11 november 12:00  De veteranen van DUNO - netjes DUNO 35+ 1 genoemd - zijn maar wat blij met de terugkeer van good-old Rick Pronk naar onze club. De vrouw van Rick zette de routiniers van DUNO donderdagavond in het zonnetje en maakte heerlijk eten voor de veteranen. Naast zijn gevreesde vrije trappen die een bijdrage zijn aan het team, zijn zij dus extra blij dat Rick terug is op het vertrouwde DUNO-nest!meer »

563x gelezen

Don en Jubert, Knabbel en Babbel, resultaat: DUNO VE35+1 straalt!

17 september 7:00  Dankzij de gulle gift van Don en Jubert, beter bekend als Knabbel en Babbel, liepen de mannen van VE 35+1 er afgelopen donderdag puik bij in schitterende nieuwe trainingssets. Top geregeld! Deze foto getuigt van een blinkende outfit, waardoor de verwachtingen over de prestaties van deze jonge goden er natuurlijk niet minder om zijn geworden. Veel succes gewenst DUNO V35+1.meer »

343x gelezen

VOORUITBLIK SENIOREN: We gaan weer voor het echie spelen

1 september 7:00  We gaan officieel beginnen. De meeste seniorenteams die zaterdag in actie komen, gaan de strijd aan om de beker. We eindigen deze dag met het duel van onze 1e elfal, thuis tegen het Leidschendamse SEV. Aanvang is 14.30 uur en we hopen op veel bezoekers.meer »

514x gelezen

Buitenaardse schoonheid: DUNO 35+ brengt Grote Namen op de mat

4 mei 7:00  Met namen als Jeroen Tomeij, Antonio del Bien Garcia, Peter Bouwmeester, Dennis Manschot , Leen Pronk, Sander Tomeij, Eric Heijdt, Raymond van Spronsen, John van de Hoogenband, Wim van Maanen, Dennis Schroevers, Mike Veen en Arie Bombarie Brugman timmert DUNO 35+ wekelijks aan de weg. Wekelijks Grote Namen op de mat. Onlangs was er de 5-2 overwinning op de leeftijdgenoten van Loosduinen. We kijken maar eens mee...meer »

401x gelezen

ACHTERAF: DUNO 5 op juichfoto, monsterscore DUNO JO11-3

20 maart 14:00  Een zonovergoten juichfoto van DUNO 5 ditmaal. Na de zwaarbevochten winst op Wanica Star genoten de mannen van ons vijfde van hun succes. Ook genieten deden spelers, ouders, opa's en oma's van onze JO11-3: zij zorgden voor de grootste mega-overwinning van zaterdag 19 maart: thuis tegen Naaldwijk werd het maar liefst 15-2. Voor een compleet overzicht van alle resultaten zie bijgaand overzicht.meer »

581x gelezen

TERUGBLIK SENIOREN : Weinig punten voor onze senioren

13 februari 17:00  Zaterdag 12 februari was niet voor elk seniorenteam een dag waarin we de drie punten konden bemachtigen, behalve onze 3e elftal. DUNO 3 won namelijk met 1-2 bij REMO. DUNO 2 moest toezien hoe VELO er met de winst ervandoor ging. Hier werd de uitslag 1-5. De mannen van DUNO 5 wisten een punt te behouden aan het uitduel tegen PGS/VOGEL. Hier werd de eindstand 1-1. DUNO 4 kon ons helaas niet trakteren op een overwinningsselfie, thuis werd met 1-7 verloren van Toofan. DUNO 1 moest de drie punten meegeven aan het Zoetermeerse DWO. De Zoetermeerders wonnen met 0-2. De DUNO Vrouwen waren vrij en het duel van de Veteranen werd afgelast. meer »

430x gelezen

VOORUITBLIK SENIOREN: DUNO 1 hervat thuis de competitie tegen DWO

10 februari 15:00  Onze ZAMI-selectie mag weer beginnen aan de hervatting van het seizoen. Mede dankzij een mooie volle programma komen bijna alle seniorenteams in actie, behalve de vrouwen.meer »

540x gelezen

VOORUITBLIK SENIOREN: DUNO 1 ontvangt Zestienhoven in beker

2 september 12:30  Het is eindelijk weer zover. De bal gaat weer voor het echie rollen. Na maandenlang te hebben getraind, andere aangepaste trainingsvormen -op onder meer 1,5 meter- te hebben moeten doen, gaan we nu dan echt weer voetballen. We beginnen deze zaterdag 4 september bij de senioren voor de beker. Je bent van harte welkom om dat bij te wonen, houd je ook op ons complex aan de coronaregels (en bovendien geldt: roken is niet toegestaan op en langs de velden of binnen).meer »

1036x gelezen

WEDSTRIJDAANKONDIGING: DUNO 4 gaat strijd aan met 3e/ VE1

3 juni 7:00  Aanstaande zaterdag is het ook eindelijk zover voor onze seniorenelftallen. Deze mogen in teamverband spelen tegen clubgenoten. Ook de mannen die (net) de 27 jaar zijn gepasseerd mogen dan eindelijk weer een balletje trappen in een (onderlinge) wedstrijd. Om 13.30 uur speelt de Juich Ploeg van DUNO 4 tegen een combinatie van DUNO 3 en VE1. Dat wij er zin in hebben moge duidelijk zijn. meer »

780x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!